töltőkábel - fali töltő - telepítés

Telefonos segítség:

+3630/301-2178

Otthoni konnektoros töltőkábel

Nincs több felesleges várakozás, az akkumulátor lemerülése miatt sem kell többet aggódni, mert akkor és ott tölthetünk, ahol az a számunkra a leginkább kézenfekvő. A hordozható konnektoros e-autó töltők pontosan ezt a szabadságot nyújtják nekünk. Ha otthon vagy az irodai parkolóban szeretnénk tölteni egy ilyen töltőkábellel gyerekjáték lesz.

Fedezze fel Ön is a hordozható töltőben rejlő lehetőségeket!Pontosan hogyan működik a hordozható elektromos autó töltő?

Az e-autó töltők között megtalálható mobil kivitelű készülék viszonylag kis önsúllyal és hordozható kialakítással rendelkezik annak érdekében, hogy bárhová magunkkal tudjuk vinni. Gyakorlatilag elegendő a csomagtartóban tárolni, hogy mindig kéznél legyen.

Roppant egyszerű maga a használata, ugyanis a szerkezet egyik végét az elektromos hálózathoz, a másikat pedig a gépjármű csatlakozójához kell erősíteni. Amennyiben ezt a műveletet sikerül precízen megvalósítani, a töltő már tenni fogja a maga dolgát.

Vagyis a hálózatot maximum annyira fogja megterhelni maga a töltés, amennyit annak a kapacitása még el fog bírni. Így semmilyen felmerülő technikai vagy mechanikai kellemetlenségtől nem szükséges tartanunk, tehát nyugodtak maradhatunk a töltés egész ideje alatt.

Hol tudjuk használni a hordozható kivitelű töltőt?

Röviden megfogalmazva bárhol, ahol elérhető közelségben található elektromos hálózat. A felhasználók jelentős része az otthonában alkalmazza a hordozható elektromos gépjármű töltőt, ugyanakkor a mobilis kialakítás nagy szabadságot biztosít a felhasználás helyét illetően.

Ennek megfelelően tetszés szerint magunkkal vihetjük magát a készüléket, szükség esetén pedig az otthonunktól távol is élvezhetjük az előnyeit. Példának okáért könnyedén fel tudjuk tölteni az e-autónk akkumulátorát a hétvégi házunkban is, hogyha éppenséggel ott szeretnénk maradni egy hosszú hétvége erejéig.

Természetesen a mélygarázsokban is meg lehet oldani magát a töltést a készülék segítségével, mindössze arról érdemes gondoskodni, hogy az autó elég közel parkoljon az elektromos hálózathoz. Emellett pedig az irodaházak és egyéb munkahelyek parkolója is a kedvelt felhasználási helyek közé tartozik.

Milyen előnyökkel jár, ha az elektromos autónk töltéséhez hordozható töltő áll rendelkezésre?

A felhasználás helyeinek a részletes taglalása minden bizonnyal kellően szemléltette, hogy a hordozható elektromos autó töltőkészülék egyik legfontosabb előnye az általa biztosított szabadságban rejlik.

Többé nem kell hosszú perceken vagy akár órákon át arra várni, hogy a nyilvános töltőknél végre elfogyjon a sor, és mi is elvégezhessük a töltést. Ezentúl a stresszes és aggodalmas pillanatoknak is búcsút inthetünk, amikor az autó kijelzőjét bámulva azt számolgatjuk, hogy vajon odaérünk-e a következő nyilvános töltőhöz.

Tehát akkor és ott végezhetjük el a gépjárművünk feltöltését, ahol a számunkra leginkább komfortos mindezt megtenni. A szabadságot, a kényelmet és az egyszerű felhasználást érdemes tehát a legfontosabb előnyök között megemlíteni.

Tegyen szert Ön is a hordozható elektromos töltők által biztosított kényelemre, és tekintse meg a kínálatunkban található modern és megbízható készülékeket. A felhasználással az e-gépjármű tulajdonosi lét egy egészen új szintje válhat valóra, amelyről korábban legfeljebb csak álmodni lehetett.

Szűrés
Fázisok száma
Áramerősség
Csatlakozó típus (autó oldali)
Teljesítmény
Ár
 (Ft)
79 999 Ft - 240 000 Ft